i

Parochies VOMMMM

Op zondag 13 november was er 's middags in de kerk in Molenhoek een concert bij gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de Stichting Culturele Activiteiten Molenhoek

Het concert werd gegeven door het Nijmeegs Studentenorkest Collegium Musicum Carolinum, een symfonieorkest dat voornamelijk bestaat uit (oud)studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en de HAN.

Na de opening door CAM-voorzitter Maerten Verstegen en een kort woordje door burgemeester Gradisen werden de volgende werken ten gehore gebracht: Celloconcerto in B minor van Antonin Dvorak en de Symfonie no.1 in C minor, op. 68 van Johannes Brahms.
Na afloop gaf de volle kerk uiting aan haar waardering voor de perfecte uitvoering door middel van een langdurige staande ovatie.

                                      

 

Naast het concert was op deze middag ook de presentatie van het jubileumboek "Een kerk vol kunst".
Dit boek over de kunstwerken in de Molenhoekse kerk werd na afloop van het concert gratis aangeboden aan alle Vrienden, vrijwilligers en goede relaties van CAM. Voor overige belangstellenden was het te koop. Het zal eveneens te koop zijn tijdens de andere CAM-bijeenkomsten van dit seizoen (voor het programma zie www.stichtingcam.nl).

 

Met dank aan Rabobank Nijmegen.