i

Parochies VOMMMM

De kerk bestaat uit mensen. Maar de kerk bestaat ook dóór mensen. Als er geen vrijwilligers waren die van aanpakken weten, zouden er al gauw geen missen meer zijn. Prachtige kerkgebouwen zouden vervallen, begraafplaatsen zouden overwoekeren.

Voor welke taken zijn op dit moment vooral mensen nodig? Dat ziet u hieronder.
Misschien is er iets bij waarvan u denkt:
"Dát is iets wat ik graag zou doen!" Of: "Dát is iets wat ik goed kan!"
Meld u dan aan!

 

Ledenadministratie (dringend) 

In Middelaar is, evenals in de overige parochies van het VOMMMM, het nieuwe programma DocBase in gebruik genomen voor de ledenadministratie en de begraafplaatsadministratie.
Het is een gebruiksvriendelijk systeem, waarin de gegevens makkelijk verwerkt kunnen worden.
Wie wil met dit programma de administraties up-to-date houden?

Kosters

Het zou heel fijn zijn als de kostersgroep uitbreiding van een paar mensen krijgt, zodat de voorbereiding en het afronden van missen niet telkens op dezelfde paar mensen terecht komt. De parochianen zijn er dankbaar voor!

 

Handige mensen

En net zoals erbij u thuis wel eens een dakgoot moet worden schoongeveegd of een deurpost moet worden geschilderd, zijn er in de kerk ook met enige regelmaat klusjes te doen. Bent u handig en wilt u wat van uw tijd in het kerkgebouw van Middelaar steken, laat dat vooral even weten.

Voor alle vrijwilligerstaken kunt u contact opnemen met de Kerngroep van Middelaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat hartelijk dank!